دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 26 دي 1402
کد 7653

برگزاری جلسه ستاد با سربازرسان انتخابات شمیرانات

جلسه ستاد با سربازرسان انتخابات ۱۴۰۲ در شهرستان شمیرانات برگزار شد.
به گزارش کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات شمیرانات، جلسه مذکور عصر شنبه ۲۳ دی ماه با حضور مجتبی ذاکریان فرماندار و رئیس هیئت اجرایی‌، محسن مبارکی معاون سیاسی انتظامی و رئیس ستاد انتخابات، امیر بهزادی مقدم رئیس هیئت بازرسی انتخابات و تعدادی از سربازرسان انتخابات ۱۴۰۲ در شمیرانات در فرمانداری برگزار شد.
فرماندار شمیرانات ضمن تبریک حلول ماه مبارک رجب و ولادت باسعادت امام محمدباقر علیه السلام، و قدردانی از پذیرش مسئولیت مهم بازرسی توسط مدعوین جلسه، اظهار داشت: به لحاظ سابقه، نوع ارتباط و تعهدی که وجود دارد، به نحو احسن انتخاب شده‌اند.
ذاکریان با اشاره به اعمال تغییرات جدید در قانون انتخابات، بازخوانی و تسلط بر قانون بویژه دستورالعمل‌های مربوط به سربازرسان و بازرسان را مورد تأکید قرار داد و گفت: حتی بازرسان که ارتباط زیادی با امور اجرایی ندارند‌، بایستی نسبت به قوانین آگاهی لازم را داشته باشند.
وی همچنین نشست‌های مشترک میان عوامل انتخابات از جمله بازرسان با هیئت اجرایی و هیئت نظارت را اقدامی مهم و موثر در تعامل و هماهنگی هرچه بیشتر دانست و گفت: تکمیل بازرسان شعب طبق زمان‌بندی، آشنایی با منطقه‌بندی‌های انجام شده و ارتباط افراد در مسئولیت‌های مختلف با یک‌دیگر به آرامش روانی و تسلط بر کار کمک شایانی خواهد کرد.
رئیس هیئت اجرایی انتخابات شمیرانات خاطرنشان کرد: احتمال اتفاقات سازمان‌دهی شده یا سهوی از سوی برخی افراد، در شعب انتخابات بویژه با توجه به شرایط ویژه شهرستان شمیرانات پیش‌بینی می‌شود که بازرسان در این زمینه نیط نقش مهمی داشته و می‌توانند آرامش در فضای شعب حاکم و از بروز اختلال در فرآیند رأی‌گیری جلوگیری کنند.
ذاکریان افزود: قرآن کریم به ما آموخته است که دشمن هرچه بیشتر در تنگنا قرار گیرد، شیطنت بیشتری برای آسیب رساندن خواهد داشت، لذا اطمینان داریم دشمنان برای انتخابات ۱۴۰۲ نیز برنامه داشته و توطئه آن‌ها گاهی متوجه روز انتخابات و گاهی دلسرد کردن مردم و تشویق آن‌ها برای عدم حضور پای صندوق‌های رای خواهد شد.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر مشارکت، رقابت‌، سلامت و امنیت انتخابات پیش‌رو‌، تأکید کرد: جمع حاضر در جایگاهی هستیم که بایستی احتمال هر رخدادی را داده و نسبت به مدیریت شرایط آمادگی خود را افزایش دهیم؛ لذا نباید از اقتضائات بافت و بوم متفاوت شعب غافل شویم.
فرماندار شمیرانات با تأکید بر لزوم حساسیت و نظارت دعدغه‌مند عوامل برگزاری انتخابات ۱۴۰۲ ادامه داد: هرچه در مدت باقی‌مانده به انتخابات تلاش و تجهیز کنیم، ذخیره می‌شود؛ اما غفلت و بروز کوچک‌ترین اتفاق لطمه به چهره شهرستان و تمام اقدامات صورت گرفته می‌زند.
براساس این گزارش، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با سراسر کشور در ۲۷۲ شعبه در سطح شهرستان شمیرانات برگزار خواهد شد.
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 26 دي 1402
  • توسط بهار تقی زاده /ادمین فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 11
Aa