پنجشنبه 9 بهمن 1404
En
سیمای شمیرانات
معرفی شهرستان
تاریخچه
موقعیت جغرافیایی
موقعیت اجتماعی - سیاسی و تقسیمات کشوری
موقعیت اقتصادی
اماکن فرهنگی تاریخی گردشگری و زیارتی
اماکن فرهنگی تاریخی گردشگری و زیارتی
امامزادگان
امامزاده صالح (ع)
امامزاده محمدوالی (ع)
امامزاده اسماعیل (ع)
امامزادگان سیدطاهر و سیدزاهد
امامزادگان طیب و موسی (ع)
امامزادگان فضل و فاضل (ع)
امامزاده ابراهیم (ع)
امامزاده اسماعیل (ع) - برگجهان
شمیرانات به روایت تصویر
نقشه هوایی شمیرانات
شمیرانات در یک نگاه
فرمانداری شمیرانات
فرماندار شمیرانات
فرمانداران سابق
معاونین فرماندار
معاونت برنامه ریزی، اداری و مالی
معاونت سیاسی انتظامی
معاونت فنی و امور عمرانی
حوزه فرماندار
دفتر فرماندار
روابط عمومی و امور بین الملل
جلسات ملاقات مردمی
سامانه پیامکی ارتباط مردم با فرماندار
تماس با ما
مشاور امور بانوان و خانواده
مشاور امور بانوان و خانواده
اخبار
شرح وظایف فرماندار
بخشداری ها
بخشداران
معرفی بخشداری ها
شرح وظایف بخشدار
اخبار
فرمانداری
بخشداری ها
شهرداری ها
ادارات شهرستان
آرشیو کل اخبار
اطلاعیه ها
میز خدمت
حقوق شهروندی در نظام اداری
درباره میز خدمت
دستورالعمل ها
قوانین و مقررات
قانون انتخابات ریاست جمهوری
قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی
قانون انتخابات شورای شهر و روستا
قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری
قانون مدنی
قانون مطبوعات
قانون ایین دادرسی کیفری
قانون مجازات اسلامی
قانون ایین دادرسی مدنی
سوالات متداول میز خدمت
خدمات الکترونیک
سامد
تکریم ارباب رجوع
تماس با ما
ارتباط با فرمانداری
شماره تماس ادارات شهرستان
ارتباط با مدیر پورتال
فرم پیشنهادات انتقادات درخواست و شکایات
ملاقات با فرماندار
×
فرم ملاقات با فرماندار
ارتباط با دکتر حسین توکلی کجانی فرماندار شهرستان شميرانات
ارسال پیامک
تماس تلفنی
آدرس بر روی نقشه
تاریخ :
يکشنبه 20 آذر 1401
کد
6751
لینک کوتاه
:
پیکر رستم قاسمی در شهرک شهید محلاتی شمیران تشییع و تدفین شد
آئین تشییع پیکر سردار سرتیپ پاسدار مهندس رستم قاسمی وزیر سابق راه و شهرسازی صبح امروز (یکشنبه) از مقابل مسجد پیامبر اعظم (ص) شهرک شهید محلاتی شمیران به سمت مقبره الشهدای این شهرک با حضور جمعی از مسئولان لشکری و کشوری و مردم قدرشناس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شمیرانات، پیکر سردار سرافراز، جانباز عالیقدر و مجاهد عرصه دفاع مقدس و جبهه مقاومت و سازندگی سرتیپ پاسدار قاسمی با شعار "حسین حسین شعار ماست ، شهادت افتخار ماست" ، "لاالهالاالله، این عاشق ثاراللهست" ، "لاالهالاالله، این سرباز روح اللهست" "لاالهالاالله، این امید حزب اللهست" ، "مرگ بر ضد ولایت فقیه" ، "مرگ بر منافق" ، "درود بر باحجاب" ، "مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل" تشییع شد.
سردار پاسدار دریادار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه در این مراسم اظهار داشت: پاسدار قاسمی در ۱۶ سالگی در جزیره خارک پاسدار انقلاب اسلامی شد و از همان روز خدمت او با غیرت خاص را بعد از سالهای طولانی در لحظات مرگ هم شاهد بودیم.
وی ادامه داد: مرحوم قاسمی درحالی که برای کار و دیدن متخصصان جهانی آن کشور رفته بود، جلساتی را قبل از بستری شدن در آیسییو گذاشت؛ این غیرت کاری را زمانی داشت که بیماری بدن او را فرا گرفته بود.
سردار فدوی افزود: در طول سالهای طولانی در سپاه پاسداران و دولت ویژگی شاخص او تعطیل نکردن کار و جلسات بود، چراکه دلی و عملی درک کرده بود اگر عبادت ۱۰ تا باشد ۹ تای آن خدمت به مردم است؛ در اصل کاری نبود که به سردار قاسمی سپرده شود و به سرانجام نرسد.
جانشین فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: بسیاری از پروژههایی که مردم روزانه با آن سروکار دارند در زمان مسئولیت مرحوم قاسمی انجام گرفت، که این الگویی برای آن است که باید از تمام توان خود و دیگران برای خدمتگذاری به مردم بهره جست.
وی تاکید کرد: مرحوم قاسمی کمتوقع بود و توفیقی که خداوند برای کار کردن به او اعطا کرد را به عنوان بدهی تلقی میکرد؛ پرونده او هیچگاه از سپاه خارج نشد و یک ریال از جای دیگر حقوق نگرفت؛ او ثابت کرد پاسدار انقلاب اسلامی یعنی کار برای پاسداری از انقلاب و جمع کردن خیرات اخروی است.
پیکر رستم قاسمی پس از اقامه نماز توسط حجت الاسلام والمسلمین علیاکبری برای تدفین در قطعه ۲۴ بهشت زهرا (س) در جوار شهیدان بدرقه شد.
یه گزارش روابط عمومی کل سپاه، آئین گرامیداشت یاد و خاطره این سردار مخلص و مجاهد خدوم با حضور مقامات و مسئولان عالی رتبه لشکری و کشوری، همکاران و همرزمان و مردم قدرشناس و شهیدپرور فردا (۲۱ آذرماه) از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در مسجد پیامبر اعظم (ص) شهرک شهید محلاتی برگزار خواهد شد.
مرحوم رستم قاسمی وزیر سابق راه و شهرسازی و از یادگاران دوران دفاع مقدس، بعد از یک دوره تحمل بیماری درگذشت و در روز شهادت حضرت زهرا (س) به همرزمان شهیدش پیوست. پس از تشدید بیماری، مرحوم قاسمی از رئیس جمهور درخواست کرد با کنارهگیری او موافقت کند و پس از موافقت رئیسجمهور با استعفا، بلافاصله وارد فرآیند جدی درمان شد اما پیشرفت بیماری سرطان بهگونهای بود که درمان افاقه نکرد و در نهایت ۱۷ آذرماه خانواده، دوستان و همرزمانش را در غم از دست دادن خود سوگوار کرد.
مطالب مرتبط
دیدار چهرهبهچهره فرماندار شمیرانات با مردم بخش لواسانات؛ ۵ ساعت شنیدن بیواسطه مطالبات شهروندان
گام جدی شمیرانات برای انتخابات شفاف؛ تقویت زیرساختهای ارتباطی و اینترنت در شهرستان
تقدیر فرماندار شمیرانات از فرزند سپهبد شهید حاج علی شادمانی
فرماندار شمیرانات: برنامههای فاخر فرهنگی، کلید افزایش مشارکت اجتماعی و هویتبخشی به شهرستان است
بازدید فرماندار شمیرانات از دادگاه صلح مرکز شهرستان در محله دربند
آگهی ثبت نام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی شهر شمشک
آگهی ثبت نام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی شهر اوشان، فشم و میگون
آگهی ثبت نام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی شهر لواسان
بازدید میدانی مسئولان استان و شهرستان شمیرانات از محل اجرای پروژه خط انتقال مخزن ۲۵ برای تقویت آبرسانی شمیرانات و شمال پایتخت
گامی تعیینکننده در تحقق مردمسالاری محلی/ اعضای هیأت اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی شهرستان شمیرانات انتخاب شدند
نوشته شده
در
يکشنبه 20 آذر 1401
توسط
بهار تقی زاده /ادمین فرمانداری شمیرانات
تعداد بازدید
37
برچسب ها
شهرک شهید محلاتی
تشییع و تدفین
مرحوم رستم قاسمی