شنبه 11 مهر 1405
تاریخ : شنبه 11 مهر 1405
کد 8845

تجلیل سرپرست فرمانداری شمیرانات از ایثارگران دوران دفاع مقدس در دیدار با خانواده شهید افضل آقایی

به مناسبت هفته دفاع مقدس، محمدرضا یزدان‌ یار سرپرست فرمانداری شمیرانات با حضور در منزل خانواده شهید والامقام افضل آقایی، از ایثارگری این شهید گرانقدر که در دوران هشت سال جنگ تحمیلی، جان خود را فدای میهن کرد، قدردانی و تجلیل نمود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شمیرانات؛ در راستای بزرگداشت هفته دفاع مقدس،محمدرضا یزدان‌ یار سرپرست فرمانداری شمیرانات با همراهی ابراهیمی رئیس جهاد کشاورزی شهرستان در دیدار با خانواده شهید افضل آقایی از شهدای گرانقدر اداره جهاد کشاورزی شمیرانات حضور یافت.

یزدان‌ یار در این دیدار، ضمن یادآوری شکوه دوران هشت سال دفاع مقدس، اظهار داشت: ایثار شهدای ما در طول این سال‌های پرفراز و نشیب، نوری است که راه خدمت و میهن‌پرستی را برای ما روشن نگه داشته است. شهید والامقام افضل آقایی با نگاهی ایثارگرانه به مسیر خدمت در عرصه جهاد و دفاع از میهن گام برداشت و میراثی ماندگار برای نسل‌های امروز و آینده به جای گذاشت.

وی با تأکید بر جایگاه خانواده‌های شهدا افزود: ما در مدیریت شهرستان، همواره قدردان خون پاک شهدا هستیم، زیرا امنیت و ثبات امروز، حاصل ایستادگی مردان و زنانی است که در طول این سال‌ها، با تمام توان در خط مقدم دفاع از کشور حضور یافتند. تکریم خانواده‌های شهدا، تجلیل ایثار و مقاومت است.

در ادامه این نشست، همسر شهید با بازگویی خاطراتی از ویژگی‌های اخلاقی و روحیه خدمت‌گزاری شهید، از حضور مسئولان قدردانی کرد و برای مدیران و مسئولانی که در مسیر خدمت به مردم فعالیت می‌کنند، از خداوند متعال طلب سلامتی و توفیق در انجام تکالیف نمود.

در پایان این مراسم، سرپرست فرمانداری شمیرانات با تقدیم لوح تقدیر به خانواده شهید، مراتب قدردانی و احترام خود را از ایثارگری این خانواده بزرگوار ابراز داشت.

لازم به ذکر است، «شهید مجید افضل آقایی» ســوم بهمن ۱۳۳۹ در تهــران چشــم به جهان گشــود. تــا پایان دوره کاردانی در رشــته مکانیــک درس خواند. ســال ۱۳۵۸ ازدواج کــرد و صاحب يك پســر و يك دختر شــد. به عنــوان جهادگر در جبهــه حضور يافت. پنجم اســفند ۱۳۶۵ با ســمت سرپرست اكيپ راهســازي در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شــهادت رسید. مزار او در گلزار شهدای چيذر شهرستان شمیرانات واقع است.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 11 مهر 1405
  • توسط مجتبی بختیاری مهر/ادمین فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 1
Aa