پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : دوشنبه 8 تير 1405
کد 8718

انجام کنترل کیفی آب شرب مورد استفاده عشایر دشت لار غرب

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، بازدید کارشناسان مسئول بهداشت محیط شبکه همراه کارشناس برنامه آب و فاضلاب ستاد به منظور کنترل کیفی آب شرب مصرفی عشایر از دشت لار بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، در تاریخ ۳۰ خرداد ماه 1405 کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه همراه کارشناس برنامه آب و فاضلاب ستاد به منطقه دشت لار مراجعه و ضمن کلرسنجی، بازدید و نمونه برداری میکروبی از آب شرب مصرفی و چشمه های مورد استفاده انجام و نمونه ها با حفظ شرایط استاندارد و استریل به آزمایشگاه منتقل شد.

 شایان ذکر می باشد آموزش های بهداشتی در زمینه رعایت بهداشت فردی، تهیه کلر مادر، گندزدایی آب شرب، رعایت بهداشت در زمان دوشیدن دام ها به منظور پیشگیری و جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های منتقله از طریق آب و غذا و تب مالت به عشایر ساکن در دشت لار داده شد. 
 


 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 8 تير 1405
  • توسط ریتا رحمتی/اداره بهداشت و درمان / فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 7
Aa