چهارشنبه 26 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 26 شهريور 1404
کد 8546

همزمان با هفته دولت؛ برپایی میز خدمت فرماندار شمیرانات و مدیران دستگاه های اجرایی در نماز جمعه بخش رودبار قصران

همزمان با هفته دولت در حاشیه برگزاری نماز عبادی ـ سیاسی جمعه، میز خدمت با حضور فرماندار شمیرانات و رؤسای دستگاه‌های خدمات‌رسان شهرستان در مصلی نمازجمعه بخش رودبار قصران برپا شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شمیرانات، همزمان با هفته دولت و در راستای تحقق رویکرد دولت وفاق ملی مبنی بر ارتباط بی‌واسطه با مردم، صبح امروز و در حاشیه برگزاری نماز عبادی ـ سیاسی جمعه، میز خدمت با حضور حسین توکلی کِجانی فرماندار شمیرانات و رؤسای دستگاه‌های خدمات‌رسان شهرستان در مصلی نمازجمعه بخش رودبار قصران برپا شد.
در این برنامه، نمازگزاران و اهالی شریف منطقه رودبار قصران مشکلات، درخواست‌ها و مطالبات خود را در حوزه‌های مختلف از جمله آب، برق، گاز، راه، بهداشت، آموزش و سایر خدمات عمومی مستقیماً با مدیران مربوطه در میان گذاشتند.
فرماندار شمیرانات در حاشیه این برنامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، گفت: هفته دولت فرصتی است برای مرور دستاوردها و تجدید پیمان با مردم، میز خدمت در نماز جمعه نمادی از همین عهد است که مسئولان باید در میان مردم باشند، سخنان آنان را بشنوند و برای رفع مشکلات پیگیری جدی داشته باشند.

همزمان با هفته دولت فرماندار شمیرانات در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه بخش رودبار قصران تاکید کرد: اصلی‌ترین مسیر دولت، قانون‌گرایی، عدالت‌محوری و خدمت صادقانه به مردم است
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 26 شهريور 1404
  • توسط مجتبی بختیاری مهر/ادمین فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 1
Aa