يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 26 دي 1403
کد 8069

دیدار سرپرست فرمانداری شهرستان شمیرانات با فرماندهان یگان‌های حفاظت فیزیکی فاتب

سرپرست فرمانداری شهرستان شمیرانات با فرماندهان یگان‌های حفاظت فیزیکی فاتب دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شمیرانات، توکلی کجانی سرپرست فرمانداری شهرستان شمیرانات، با سرهنگ نوری، فرمانده یگان حفاظت فیزیکی فرماندهی انتظامي تهران بزرگ، دیدارو گفت و گو کرد. این ملاقات به منظور بررسی وضعیت اماکن تحت حفاظت حوزه سرزمینی شهرستان و بررسی برنامه های این یگان، در پوشش کامل پیرامون ساختمان ها واماکن برگزار شد.
️در این دیدار، سرپرست فرمانداری شهرستان شمیرانات،ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های مستمر یگان‌های حفاظت فیزیکی، بر اهمیت تأمین امنیت اماکن مستقر و آسایش عمومی تأکید کرد. وی همچنین به چالش‌های موجود در زمینه امنیت و نیاز به برنامه‌ریزی‌های جامع برای مقابله با آن‌ها اشاره کرد.
️سرهنگ نوری نیز در این جلسه با بیان اهمیت همکاری‌های بین‌سازمانی دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه ها ، بر آمادگی یگان حفاظت فیزیکی تهران بزرگ برای ارائه هرگونه حمایت و همکاری در راستای تأمین امنیت اماکن شهرستان شمیرانات تأکید کرد.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 26 دي 1403
  • توسط بهار تقی زاده /ادمین فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 8
Aa