جلسه کارگروه تنظیم بازار شهرستان شمیرانات برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شمیرانات، جلسه فوق الذکر روز دوشنبه دهم دی ماه به ریاست حسین توکلی کجانی سرپرست فرمانداری و با حضور کاظم فرخزاد معاون توسعه و برنامهریزی، مهدی نجفپور مدیر صمت شمیرانات و دیگر اعضاء در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
توکلی کجانی طی این جلسه، بخشداریها، دهیاریها، صمت و جهاد کشاورزی را مکلف کرد تا با تعامل یکدیگر در روستاهای کمبرخوردار توزیع کالاهای تنظیم بازار داشته باشند.
وی اظهار داشت: امروز باید به افراد کم برخوردار توجه ویژهای شود تا علاوه بر حفظ شأن مردم زمینه آسیب به این قشر جلوگیری شود.
سرپرست فرمانداری شمیرانات خاطرنشان کرد: به منظور حمایت از اصناف اگر شاهد اشتباهی در نحوه خدمات آنها به مردم هستیم، بایستی با رفتار شایسته آنها را ابتدا آگاه، سپس تذکر و در نهایت برخورد داشته باشیم.
براساس گزارش نجفپور، از سوی اداره صمت در سال جاری تاکنون ۲ هزار و ۷۱۶ بازرسی در سطح شهرستان انجام شده است. همچنین در طرح نظارتی شب یلدا، ۱۲۶ بازدید به صورت کلی از بخشهای میوه و ترهبار، آجیل و خشکبار و شیرینی صورت گرفت و ویژه گشت آرد و نان شهرستان نیز یکهزار و ۴۸ مورد بازرسی انجام شد که ۳۸۴ مورد منجر به ثبت تخلف شده است.
فائق فتحی مدیر جهاد کشاورزی شمیرانات نیز گزارشی از گشت مشترک ارائه داد و به اقداماتی در راستای تسهیل رسیدگی به امورات مردم به واسطه ارتباط مستقیم سلامت ایشان با محصولات این حوزه اشاره کرد.