رئیس جمعیت هلال احمر شمیرانات اعلام کرد: نجاتگر کوهنورد هلال احمر ابن شهرستان، توانست از جبهه شمال شرقی بر قله ۵ هزار و ۱۳۷ متری آرارات، مرتفعترین قله ترکیه و جزو مرتفعترین قلههای آتشفشانی قاره آسیا که در نقطه مرزی ترکیه، ارمنستان و ایران قرار گرفته، بایستد.
به گزارش روابط عمومی هلال احمرشمیرانات، جمال شریفی اظهار داشت: رضا نصرالهی نجاتگر هلال احمر و مدرس کوهپیمایی، برف و یخ و جستجو نجات کوهستان فدراسیون کوهنوردی با تیم باشگاه سیمرغ جنوب به عنوان مربی و امدادگر تیم توانست روز پنجشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۲ و به مدت ۳ روز به قله ۵ هزار و ۱۳۷ متری آرارات صعود کند.
نصرالهی درباره صعود خود گفت: برای صعود به این قله ابتدا روز یکشنبه ۲۹ مردادماه وارد دوبایزید شده و پس از اسکان در هتل، روز دوشنبه وارد منطقه آرارات شده و کوهپیمای را شروع کردیم و به محل کمپ اول رسیده و یک شب مانی را در ارتفاع ۳ هزار و ۲۰۰ متری تجربه کردیم. با شبمانی در محل کمپ و ایجاد هم هوایی در این ارتفاع در صبح روز بعد، سهشنبه به سمت محل کمپ دوم حرکت کرده و با شب مانی در محل این کمپ و ایجاد هم هوایی برای صعود به قله آماده شدیم.
وی ادامه داد: سپس در روز جمعه، ساعت ۱۴ به کمپ دوم رسیده و پس از شبمانی در ارتفاع ۴ هزار و ۲۰۰ متری، ساعت ۱۲ شب به سمت قله آرارات حرکت نموده و روز بعد به همراه همه اعضا تیم که متشکل از ۲۳ نفر بودند موفق به صعود قله آرارات شدیم.