گشت مشترک بازرسی از اصناف شمیرانات، با حضور محمدحسین جعفری معاون دادستان و رئیس دادسرای ناحیه یک، رشیدی رئیس تعزیرات حکومتی شمیرانات، کارشناسان فرمانداری، دامپزشکی، بازرسی اصناف، صمت، بهداشت و درمان و جهاد کشاورزی در شمیران، اجرا و نسبت به برخورد قانونی با اصناف متخلف اقدام شد.
به گزارش روابط عمومی تعزیرات حکومتی شمیرانات، پس از جلسه با دادستانی و طرح مشكلات سيستم نظارتی صنوف شهرستان، روز سهشنبه از تعدادی واحد صنفی در محلات نیاوران و بلوار شهید اندرزگو بازديد به عمل آمد که طی آن پرونده تخلف برای صنوف مربوطه تشکیل شد.
بر اساس گزارش این گشت مشترک بازرسی، در پی شكايات متعدد از یک فرش فروشی، محل كسب مدکور پلمب و نصب پارچه تحت عنوان گرانفروش انجام پذيرفت؛ همچنین در پی کشف ١٣٠ كيلوگرم انواع گوشت غيرقابل مصرف انسانی و فاسد از داخل سردخانه یکی از رستورانها نیز، معدومسازی انجام، پرونده تحت عنوان تقلب در كسب و گرانفروشی تشكيل و نصب پارچه با همین مضمون اجرا شد؛ واحد صنفی متخلف دیگر نیز از رستورانهای شمیران بود که بر اثر کشف ١٤٠ كيلوگرم انواع گوشت فاسد و غيرقابل مصرف انسانی، ضمن معدومسازی و تشکیل پرونده تقلب در كسب و گرانفروشی، به مدت ۱۰ روز تعطیل شد.