دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 20 فروردين 1402
کد 7074

طی یک‌ماه،

اصناف شمیرانات افزون بر 26 میلیارد ریال جریمه شدند/ 31 واحد صنفی پلمب شد

معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرماندار شمیرانات اعلام کرد: در پی تشدید نظارت‌ها و گشت‌های بازرسی تنظیم بازار به مناسب ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، اصناف متخلف شهرستان طی یک ماه (15 اسفند الی 15 فروردین) 2 میلیارد و 647 میلیون و 588 هزار تومان جریمه و 31 واحد صنفی متخلف نیز پلمب شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شمیرانات، غدیر بلالی روز یکشنبه با اشاره به جمع‌بندی گزارش یک ماهه بازرسان گشت‌ مشترک تنظیم بازار که با حضور نمایندگان فرماندار و بخشداران تابع، صمت، اتاق اصناف و اتحادیه‌ها، جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، پلیس اماکن، دامپزشکی، شبکه بهداشت و درمان و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی صورت گرفته بود، اظهار داشت: در مدت مذکور 2 هزار و 253 واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفته و طی آن 250 پرونده تخلف ثبت شد.
به گفته وی، از نیمه اسفند تا نیمه فروردین ماه، 140 گزارش مردمی از طریق سامانه 124 و راه‌های ارتباطی دیگر واصل شده است.
معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرمانداری شمیرانات خاطرنشان کرد: از 8 اسفند ماه تا 19 ماه جاری، 31 واحد صنفی متخلف پلمب و برای 101 واحد دیگر اقدام به اخطار با نصب پارچه شد.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 20 فروردين 1402
  • توسط بهار تقی زاده /ادمین فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 6
Aa