سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 13 فروردين 1402
کد 7051

فرماندار بر لزوم تغییر فرهنگ کم‌فرزندی در شمیرانات تاکید کرد

فرماندار شمیرانات با بحرانی خواندن مساله جمعیت در این شهرستان، بر لزوم تغییر فرهنگ زندگی‌های بدون فرزند یا کم‌فرزند، و همچنین معضل شبه خانواده‌ها تاکید کرد و گفت: با توجه به این‌که فرهنگ بسیاری از مسائل از شمیرانات به دیگر مناطق تهران و کشور ترویج شده و سرازیر می‌شود، بایستی اصل جمعیت در اولویت ویژه‌ امور جریان یابد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شمیرانات‌، مجتبی ذاکریان روز چهارشنبه در جلسه خانواده و جوانی جمعیت شهرستان، با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای لزوم فرزندآوری و افزایش جمعیت، اظهار داشت: این مهم مطالبه‌ای است که بایستی بیش از مکاتبات اداری مورد توجه قرار گیرد.  
وی هدف از برگزاری جلسه مذکور با حضور مجموعه‌های شبکه بهداشت و درمان و ثبت احوال را تبیین صحیح شرایط شهرستان دانست و خاطرنشان کرد: پایه سیاست‌گذاری آمار و اطلاعات است و ما برای برنامه‌ریزی در حوزه جغرافیایی مسئولیت‌مان نیازمند احصای تصویر واقعی موجود هستیم؛ در این زمینه علاوه بر آمار و ارقام، تحلیل کارشناسان بویژه در مراکز بهداشت که مواجهه مستقیم با مادران و خانواده را دارند، اهمیت بسزایی برای‌مان دارد.  
فاطمه اسماعیلی‌، مشاور امور بانوان فرمانداری شمیرانات نیز با اشاره به بحرانی بودن شرایط، بر لزوم همدلی و تعامل بیش از پیش دستگاه‌ها در این زمینه تاکید کرد و گفت: فرصت ما برای بازسازی هرم سنی جمعیت در حال از دست رفتن است؛ مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۰ قانون حمایت از خانواده و افزایش جمعیت را تصویب و به دولت ابلاغ کرد، اما برای اجرای آن نیازمند کار جهادی و قوی هستیم که از جمله آن‌ها برنامه‌ریزی برای اقناع فرهنگی خانواده‌هاست که مسائل سقط جنین و ... ناشی از ضعف فرهنگی‌ست.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 13 فروردين 1402
  • توسط بهار تقی زاده /ادمین فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 3
Aa