سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 31 ارديبهشت 1401
کد 6259

رئیس جدید راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای شمیرانات معرفی شد

عباس آقابالازاده اصل با حکمی از سوی حیدر نوروزی مدیرکل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای استان تهران، به عنوان رئیس این اداره در شمیرانات منصوب و روز شنبه با حضور عادل مصدقی، معاون اداره کل در فرمانداری شمیرانات معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شمیرانات، مجتبی ذاکریان فرماندار شهرستان طی این جلسه تکریم و معارفه با تاکید بر لزوم تفویض اختیار بیش از پیش مدیران شهرستانی از سوی مدیران کل اظهار داشت: این مهم مختص راهداری نمی‌شود و انتظار ما از تمامی ادارات کل این است تا به تصمیم‌گیری‌های کارشناسی مدیران شهرستانی خود توجه داشته و صدور مجوزات و مسائل بعدی را براساس مکاتبات آن‌ها انجام دهند؛ چراکه اگر کارشناسان استانی برای موضوعات محلی تصمیم‌گیرنده باشند و به راحتی از نظرات مدیران آشنا با شهرستان عبور کنند، علاوه بر این‌که احتمالاً مشکلی مرتفع نشود، با چالشی جدید نیز مواجه می‌شویم. 
وی با اشاره به وضعیت‌ جاده‌های شمیرانات بویژه با توجه به گردشگری بودن شهرستان تاکید کرد: ایجاد و تعریض‌، به‌سازی، ایمن‌سازی و مجموعه عملیات راهداری در جاده‌های شمیرانات یکی از مطالبات مردمی و مسائل مهمی است که نیازمند تامین اعتبار و همکاری ویژه‌ای دارد؛ البته ما از مشارکت خوب مردمی نیز برخوردار هستیم و با آغاز کار همراهی داوطلبانه آنان را خواهیم داشت. 
براساس این گزارش‌، آقابالازاده ریاست راهداری شهرستان تهران و معاونت راهداری شهرستان ملارد را نیز در کارنامه دارد.
پیش از این نیز یاسر بوداغی به عنوان رئیس راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای شمیرانات فعالیت داشت‌.

  • نوشته شده
  • در شنبه 31 ارديبهشت 1401
  • توسط غدیر بلالی ادمین فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 0
Aa