دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 30 فروردين 1401
کد 6140

دیدار بخشدار لواسانات و مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران

دیدار بخشدار لواسانات و مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران

روز سه شنبه 30 فروردین محسن مبارکی بخشدار لواسانات با مهندس صالحی مدیرکل بنياد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران ديدار و در مورد موضوعات اجرای طرح هادي روستايي بحث و تبادل نظر نمودند.

به گزارش روابط عمومی بخشداری لواسانات؛
مدیرکل بنیادمسکن انقلاب اسلامی استان در ابتدا از تعامل و همکاری فرمانداری شمیرانات و بخشداری لواسانات با مجموعه بنیادمسکن استان تشکر کردند و خواهان مشارکت بیش از پیش بخشداری و دهیاران در اجرای طرح های عمرانی شدند.

 

در ادامه بخشدار لواسانات نیز ضمن تشکر از خدمات بنیادمسکن، گفت: باهم افزایی ایجاد شده میان دستگاه های مختلف در دولت سیزدهم با هدف خدمت رسانی با مردم ، شاهد اتفاقات مثبت و نوید بخشی برای مردم لواسانات خواهیم بود .  


در این دیدار رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران و بخشدار لواسانات به بررسی مشکلات دهیاری ها، زیر سازی و آسفالت معابر روستایی ، روند صدور مجوزهای ساخت و ساز و اهم مشکلات مسکن بخش لواسانات پرداختند .

بخشدار لواسانات با اشاره به مشکلات اجرای طرح هادی در برخی از روستاها ، برنامه ریزی اصولی ، دقیق و متناسب با نیاز روستاها را جهت توسعه عمران و آبادانی روستاها ضروری دانست .

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 30 فروردين 1401
  • توسط غدیر بلالی ادمین فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 3
Aa