فرماندار شمیرانات در بازدید میدانی از قیمت کالاها در مراکز عرضه و فروشگاهها گفت: نظارت بر قیمت کالاهای اساسی مردم باید تشدید و با جدیت با متخلفین برخورد شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شمیرانات، سید مهدی ساداتی در بازدید میدانی از مراکز عرضه و توزیع کالاهای اساسی مردم افزود: این بازدید در راستای ستاد تنظیم بازار صورت گرفته و ضرورت تشدید نظارت برقیمت کالاها امری ضروری است که بازرسین با دقت نظر بیشتر به رصد بپردازند.
نماینده عالی دولت در شهرستان شمیرانات تاکید کرد: متاسفانه تعدادی افراد سودجو که فقط به فکر منافع شخصی خود هستند و با عرضه قیمتهای نامتعارف اقدام به عرضه مایحتاج مردم می کنند موجب نارضایتی می شوند. با برخورد قاطع و قانونی با متخلفین اجازه هیچگونه سوء استفاده ای نمی دهیم.
ساداتی ابراز کرد: مشارکت مردم با تعزیرات نقش پذیری مردم در کنترل قیمت ها به نمایش می گذارد و اجازه ارگونه تخلف را ازمتخلفین می گیرد.

