سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 29 دي 1400
کد 5958

ساداتی: هدف از اجرای طرح شهید امانی اقدام پیشگیرانه است

فرماندار شمیرانات گفت: اجرای طرح شهید امانی با نقشه راه پیشگیری از تخلف اجرا می شود و در راستای افزایش رضایتمندی مردم است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شمیرانات، سید مهدی ساداتی در بازدید میدانی بازار تجریش که با حضور مدیر بازرسی ،مدیریت عملکرد و امورحقوقی همراه بود بر اجرای هرچه بهتر طرح شهید امانی تاکید و اظهار داشت: بازرسین در اجرای طرح شهید امانی که در راستای نظارت بر روند عرضه کالاهای اساسی مردم و قیمت تمام شده است با نگاه پیشگیرانه اقدام کنند.

نماینده عالی دولت در شمیرانات بیان داشت: تامین مایحتاج مردم وظیفه دولت است که به مقدار کافی موجود است و نگرانی وجود ندارد . اصناف کالاها را به قیمت مصوب به دست مصرف کننده برسانند تا دچار تخلف گرانفروشی نشوند.

 ساداتی اذعان کرد: تقویت گشت های مشترک تعزیرات می تواند در جلوگیری از افزایش غیرقانونی قیمت‌ها  و شهروندان با رضایت خاطر بیشتری به تامین مایحتاج خود بپردازند.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 29 دي 1400
  • توسط غدیر بلالی ادمین فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 0
Aa