نماینده عالی دولت در شمیرانات گفت: پاسخگویی به مطالبات مردم از سوی مدیران شهرستانی باید صورت گیرد و مدیران از ظرفیت قانونی خود استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شمیرانات، سید مهدی ساداتی در ملاقات عمومی با شهروندان که سه شنبه هر هفته با حضور معاونین، حراست، و بازرسی ارزیابی عملکرد و امورحقوقی برگزار می شود افزود: استفاده از ظرفیت های قانونی دستگاهها جوابگوی پاسخگویی به مطالبات شهروندان خواهد بود و مدیران باید از این ظرفیت ها استفاده کنند.
فرماندار شمیرانات تاکید کرد: نگاه درست به مطالبات همراه با بهره گیری از ظرفیت های قانونی گره های بسیاری را از مردم باز می کند .
لازم به ذکر است در این دیدار چهره به چهره فرماندار درخواست انتقالی برای فرمانداری شمیرانات ، ارائه تسهيلات براى تخصيص انشعاب گاز در روستاى پس قلعه ، انعكاس درخواست مردمى جهت بررسى عدم تعريض و جانمايى راه روستايى (روستاى سينك)در كميسيون رفع مغايرت هاى بنياد مسكن از طريق فرماندارى مطرح و سید مهدی ساداتی دستور لازم را صادر کرد.