سه شنبه 22 مهر 1404
تاریخ : يکشنبه 10 مرداد 1400
کد 5617

ساداتی: نقویت ابعاد فرهنگی نقطه مقابل تهاجم فرهنگی است

فرماندار شمیرانات گفت: ناهنجاری های جامعه با تقویت ابعاد فرهنگی نزولی می شود و می تواند اقناع کننده ذهن مردم باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شمیرانات، سید مهدی ساداتی در جلسه مشترک شورای فرهنگ عمومی و ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر شهرستان تقویت ابعاد و زیر ساخت های فرهنگی را نقطه تقابل با آسیب های اجتماعی برشمرد و اظهار داشت: کاهش ناهنجاری های اجتماعی با تقویت ابعاد فرهنگی میسر می شود که لازمه آن اقناع افکار مردم است و باید در این مسیر از برخورد های سلبی دوری کرد.
وی تصریح کرد: اطلاع رسانی پیامدها ی آسیب های اجتماعی از سوی متولیان می تواند در روند سیر نزولی  ناهنجاری ها برای خانواده ها تاثیر گذار باشد .
ساداتی در ادامه با اشاره به ضرورت اصلاح قوانین افزود: بعضی از قوانین نسبت به نیازهای جدید جامعه می بایست بروزرسانی شوند تا تسهیل کننده ترویج فرهنگ باشند.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 10 مرداد 1400
  • توسط روابط عمومی فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 59
Aa