سه شنبه 22 مهر 1404
تاریخ : يکشنبه 29 فروردين 1400
کد 5334

ساداتی: انتخابات خرداد با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی انجام می شود

فرماندار شمیرانات گفت: اجرای دستورالعمل های بهداشتی در شعب انتخابات شمیرانات اعمال می شود.
به گزارش کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد انتخابات شمیرانات، سید مهدی ساداتی در جلسه ستاد انتخابات با اشاره به افزایش نواحی 14 گانه افزود: با آسیب شناسی ادوار گذشته انتخابات و هم اندیشی های لازم نواحی از 14 به 20 ناحیه افزایش یافته است تا مدیریت روند انتخاباتبا سهولت بیشتری صورت پذیرد.
وی رفع مشکل آنتن دهی تعدادی از شعب را نیز از اولویت ها برشمرد و تاکید کرد: استعلام آنلاین مشخصات فردی و یا برگزاری انتخابات مکانیزه نیاز به برخط بودن دارد که رفع مشکلات آنتن دهی از اهمیت بالایی برخوردار است.
رئیس هیأت اجرایی انتخابات شمیرانات قانون را سرلوحه انجام امور دانست و ابراز کرد: مجریان در انجام امور انتخابات قانون را فصل الخطاب قرار می دهند و میزان رای مردم است.
ساداتی در ادامه بیان کرد: دارا بودن سیستم های تهویه مناسب و فضای مناسب و بستر های مخابراتی و... در تمامی شعب مورد پایش قرار خواهند گرفت و در صورت لزوم مشکلات در اسرع وقت مرتفع گردد.

 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 29 فروردين 1400
  • توسط روابط عمومی فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 89
Aa